vila-carpe-diem-fundata-1

Vila Carpe Diem din Fundata, 8 persoane, panorama de vis 😍

Cabane Inedite

Vila Carpe Diem este situată în Fundata, județul Brașov, într-o poieniță înconjurată de brazi, fiind o oază de liniște în mijlocul naturii la 1360 m altitudine. O plimbare pe uliţele comunei braşovene vă va încărca cu energie şi veţi simţi imediat efectele aerului curat.Carpe Diem se află în Fundata şi are bar, grătar și acces direct la pârtiile de schi. Proprietatea are vedere la grădină și este la 49 km de Predeal.

Această casă de vacanță are vedere la oraș, podea cu parchet, 4 dormitoare și 3 băi cu cadă, cadă cu hidromasaj și uscător de păr. Unitatea este dotată cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

La casa de vacanţă este servit în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet.Carpe Diem are terasă la soare. După o zi de schi sau ciclism, oaspeţii se pot relaxa în grădină sau în zona de lounge comună.

Video Fundata

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.