cazare-inedita-in-muntii-rodnei-casa-traditionala-mosh-radu-2

Cazare inedită la o casă tradiţională din ⛰️ Munţii Rodnei la Mosh Radu 😀

Cabane Inedite Case Traditionale

Cabana Mosh Radu este locul unde linistea este la ea acasa, iar arta face parte din decor.Situata la poalele Muntilor Rodnei si construita in stilul caselor traditionale romanesti din lemn, dar adaptata la nevoile omului modern, cabana noastra este locul ideal pentru a-ti petrece cateva zile in care sa te deconectezi de zgomotul orasului si sa te reconectezi cu tine si cu natura.

Situata la 5km de orasul Singeorz-Bai, accesul la cabana se face pe un drum forestier. Nu este necesar sa ai o masina 4×4 pentru ca iti oferim un transport dus-intors gratuit. Masina o poti lasa linistit in statiune.

Ce poti face prin zona?

Fie adopti stilul „dolce far niente”, fie poti face plimbari usoare prin imprejurimi sau daca iubesti muntele, poti merge intr-o tura ghidata pe Vf. Ineu si lacurile glaciare din zona.

Alte obiective de interes pentru tine: Muzeul de Arta Comparata Singeorz-Bai, Cuibul Visurilor, Muzeul Mineritului, Muzeul Liviu Rebreanu si Muzeul George Cosbuc.Ce mancam la Mosh Radu?

Ai mai multe optiuni: iti gatesti singur (bucataria fiind complet utilata) sau iti gatim noi, numai sa ne anunti din timp.

  • Mic dejun – 4 Eur;
  • Pranz (supa/ciorba + fel secundar) – 7 Eur;
  • Cina (supa/ciorba + fel secundar) – 7 Eur;

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.