cazare-aproape-de-bucuresti-valea-doftani-cabana-subbai-1

Cazare izolată la mai puţin de 2 ore de Bucureşti – Cabana Subbai, Valea Doftanei

Cabane Inedite

Cabana SubBai este destinatia de weekend sau de vacanta ideala, indiferent de anotimp.​Situata la poalele muntilor Baiului, intr-un cadru natural deosebit, proprietatea ofera 5 spatii de cazare in camere duble (10 adulti).

Facilitati: Internet wi-fi; Terasa semiacoperita suspendata cu vedere catre muntii Baiului; Semineu, Gratar acoperit; Vatra de foc; Ceaun cu trepied; Televizoare LCD in fiecare camera si living; Sistem Home Cinema; Masina de spalat vase; Jocuri de societate; Bucatarie utilata complet; Cuptor microunde; Toaster; Centrala termica pe peleti cu autonomie de pana la 7 zile.

Cabana se inchiriaza integral (4 camere duble cu bai proprii si o camera dubla cu baie pe hol) si in regim self-catering, minim 2 seri.​  • Pret de inchiriere integrala, pentru intreaga capacitate in cursul saptamanii: 900 ron/zi.
  • Pret de inchiriere integrala, pentru intreaga capacitate in weekend: 1300 ron/zi.
  • In cursul saptamanii, incepand cu ziua a 3-a se aplica discountul de mai jos:                                                               
    • ziua 1/ 900ron, ziua 2/ 900ron, ziua 3/ 800ron, ziua 4/ 700ron, ziua 5/ 600ron

Check-in: dupa ora 15:00

Check-out: pana la ora 12:00

Pat suplimentar: 50 ron/zi.

​Pentru garantarea rezervarii este necesar un avans de 30% din pretul sejurului.

Pentru anularea unei rezervări vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 15 zile calendaristice înainte. La anularea rezervării în termen mai mic de 15 zile calendaristice, valoarea avansului nu este returnabilă. Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile de anulare/ neprezentare, anterior efectuării rezervării.​Va invitam la cabana SubBai sa descoperiti frumusetile nestiute de pe Valea Doftanei!

Vezi imprejurimile

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare izolată la mai puţin de 2 ore de Bucureşti – Cabana Subbai, Valea Doftanei

  1. Ok… Să fie chek in ul la ora 15 practic pierd jumătate de zi dar pentru care plătesc o sumă colosală de bani. Ceea ce nu renteaza și am văzut tot mai des astfel de cazuri inclusiv pe booking. Ora rezonabilă pt chek in este in jurul prânzului nu la jumătatea zilei…

Leave a Reply

Your email address will not be published.