cazare-langa-bucuresti-rural

Cazare inedita la Rural, ecoturism langa Bucuresti

Cabane Inedite Case Vacanta

Aceasta a fost construita in 1960. Am incercat sa o reinventam, pastrand designul neo-romanesc intr-un mod original, fara sa pierdem valorile noastre traditionale.

Porumbarul a fost refacut ca loc de luat masa, am adaugat o zona de umbra, unde sa depanam seara povesti, dusuri si toalete acoperite cu sindrila/sita si am refacut bucataria de vara.

Capacitatea maxima de cazare este de 10 persoane (8 si 2 pe o canapea extensibila).

Noaptea, padurea din spate lasa rece si puteti sta in jurul focului intr-o zona cu busteni. Gradina, care are si o livada, ne va aduce aminte de vremurile trecute si bune, de pace si liniste.

In spatele ei veti gasi rezervatia Sit Natura 2000, pe care o puteti explora la pas sau cu bicicleta. In paduri (codrii vechi ai Vlasiei), pe lunca sau langa lacuri, flora si fauna va surprinde si va umple sufletul cu vibratie si semne de intrebare: Cum de nu stiati de locatia aceasta asa aproape de Bucuresti?

Booking.com

Mancare puteti comanda de la pizzeria/restaurantul Family, din Moara Vlasiei, sau puteti face un gratar pe placul vostru.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *