cazare-pastel-chalet-vama-buzaului-1

Cazare intr-un ‘loc de poveste, creat din suflet” situat la o ora de Brasov – Pastel Chalet (recomandat familiilor cu copii)

Complex Turistic

Te invităm să descoperi Pastel Chalet: În inima naturii, în județul Brașov, la 5 km de primul sat, în Parcul Natural Ciucaș, Pastel Chalet este locul unde timpul se oprește, locul unde trăiești momente pentru suflet. Poposește pentru o clipă în această lume de Rai din Țara Buzaielor și vei fi vrăjit iremediabil de frumusețea magnetică a naturii. Aerul, oamenii, culorile, tradițiile, miresmele și gusturile se vor împleti în fața ta pentru a-ți oferi un sejur de neuitat, departe de tot ce înseamnă agitație și freamăt cotidian. Bine ai venit!Ne aflăm în Parcul Natural Ciucaș, natura este bine conservată aici. Pădurile, munții, câmpurile de flori, toate creează cadrul de poveste.

Mai mult, o poveste

LA PASTEL CHALET REZERVI MAI MULT DECÂT O CAMERĂ, REZERVI O EXPERIENȚĂ


Am creat o serie de pachete, pentru a-ți face șederea mai frumoasă. Vei putea alege dintre pachetele din timpul săptămânii, pachetele de weekend și pachetele speciale, tematice.

Unde ne găsești

Ne aflăm la 50 km de Brașov, 210 km de București si la 5 km de primul sat locuit (Dalghiu). Din București ajungi în 3 ore si jumatate și poți evita traficul de pe DN1.

Recenzie Google:

Plusuri: Zona linistita, retrasa, mâncare bună, curățenie, personalul amabil și deschis; teren de joaca drăguț. Pat confortabil. Pisici care stau la giugiulit :). Iarna se pun la dispoziție săniuțe pentru copii.
Iarna e suficient de cald și în camere, și în restul spatiilor interioare.

Dezavantaje: drumul de acces (5 km fără asfalt) poate crea probleme când e zăpadă sau când ploua mult.
Semnalul Orange este aproape inexistent, nu doar la Pastel, ci și la zeci de metri în afară. Vodafone prinde în anumite zone. Puterea semnalului Wi-Fi pus la dispoziție la Pastel Chalet variază foarte mult. Wi-Fi poate fi bun la ora 13, de exemplu, iar la 13.30 poate fi… inexistent.

Camera superioara are o mărime decenta. La fel și baia. Presiunea apei variază uneori, ceea ce poate deranja mai ales când faci duș.
Iarna căsuțele sunt încălzite cu lemne și uneori exista un miros specific în camere, dar și afară.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare intr-un ‘loc de poveste, creat din suflet” situat la o ora de Brasov – Pastel Chalet (recomandat familiilor cu copii)

Leave a Reply

Your email address will not be published.