cabana-inedita-sambata-de-sus-tara-fagarasului-transilvania-1

Cazare inedita – River Residence Vistisoara, coltul de poveste din Tara Fagarasului !

Cabane Inedite Cazare Transilvania

Cum te-ai simți dacă te-ai trezi dimineața înconjurat de priveliștea munților Făgăraș și de susurul pârâului Viștișoara? Ai spune că e un vis, însă tocmai ce te-ai trezit aici. Casa de vacanță River Residence este locul de răsfăț în mijlocul naturii.
 
Aflată la 40 km de orașul Sibiu, în satul Viştişoara, județul Brașov, intre munții împăduriți, pe malul pârâului Viştişoara, River Residence este locul unde te deconectezi de rutina zilnică, te bucuri de liniște și te relaxezi cu adevărat. Este mai mult decât o pensiune…este un loc de poveste unde apa, muntele și pădurea crează cel mai bogat mix energetic.Viştişoara este unul dintre cele mai autentice sate din Transilvania, la poalele munților Făgăraș, unde se îmbină armonios cele 4 elemente: susurul pârâului, relaxare în aer de munte, focul mocnind în șemineu și pământul ca element al creației.
Aici, la casa de vacanţă River Residence, te deconectezi cu adevărat și te bucuri de liniște. Fie că vii pentru o zi în mijlocul naturii, sau pentru o escapadă de weekend sau o vacanţă de familie, la River Residence de la poalele munților Făgăraș vei trăi de fiecare dată o experiență unica și vei petrece un sejur relaxant în mijlocul naturii.
 
De cum vei păși în interior, vei descoperi un decor creat cu bun gust, în stil scandinav, unde lemnul este elementul vedetă, iar ferestrele generoase îţi vor permite să admiri spectacolul irepetabil al naturii.
Deschide fereastra vitrată cu vedere la munte, fă un tur de orizont, inspira adânc și afundă-te în peisajul montan, care iți va fi casa în perioada șederii.
Tema naturii continua în fiecare din cele 5 camere printr-un design modern și un decor minimalist, cu  materiale naturale, pentru a crea un spaţiu confortabil, aerisit și relaxant. Aici, în mijlocul naturii, ne-am propus să creăm un adevărat refugiu rural care să ofere oaspeților noștri tot confortul de bază, păstrând în același timp farmecul simplu și autentic al unei pensiuni confortabile, în mijlocul unui cadru natural uluitor.
 
Casa de vacanță dispune de 5 dormitoare, 3 băi, o bucătărie complet utilată, foișor cu facilități de grătar/ceaun, ieșire directă la pârâul Viștișoara, loc de joacă pentru copii şi trambulină, grădină, curte de 1000mp, astfel că 10 – 12 persoane își pot găsi aici oricând evadarea mult dorită. Cabana se închiriază integral, pentru minim 2 nopți. Costul este de 1200 RON/noapte.
 
Vă așteaptă o aventură plină de adrenalină și peisaje minunate. Printre atracțiile zonei se numără parcul de distracții Aventura Parc Drăguș, Mânăstirea Sâmbăta de Sus, mocănița de la Hosman, cetatea Făgăraș, movilele de la Şona, abația cisterciană de la Cârţa sau puteți savura o experiență off-road, pe ATV!
 
Pentru rezervări sau alte informații suplimentare nu ezitați să ne contactaţi la telefon/Wattup 0728 383 683 sau ne puteţi urmări pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/casadevacantaRiverResidence

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.