cazare-pe-malul-lacului-vidraru-1

Cazare perfecta pentru relaxare si pescuit pe malul lacului, zona Transfagarasan

Cabane Inedite

Pensiunea Lac este amplasată pe malul lacului Vidraru, într-un loc ascuns între copaci și liniștit. Aceasta oferă oaspeților săi camere mobilate modern și dotate cu facilități standard. Vă așteptăm cu drag pentru un sejur de vis și o clipă de relaxare aparte! Dispunem de 12 locuri de cazare în 4 camere duble și o mansardă cochetă, de asemenea vă oferim facilități de recreere în curtea pensiunii precum balansoar și sezlonguri amplasate lângă lac, grătar și un ciubăr!Camera Dublă (2) este dotată cu 2 paturi single, aceasta nu are balcon însă beneficiază de o baie proprie cu cabină de duș și uscător de prosoape. Camera este spațioasă și amenajată într-o combinație fină de urban și rustic, astfel inserțiile de lemn și culorile calde vor crea o atmosferă extrem de plăcută pentru dumneavoastră!

Camera Dublă (3) încadrează un pat matrimonial mare, noptiere și diverse obiecte decorative ce o transformă într-un tablou pastelat. Camera are dotări standard precum baia cu cabină de duș, comodă și un fotoliu confortabil de unde puteți admira priveliștea către Lacul Vidraru. Combinația de culori crează o balanță perfectă în cameră, astfel vă puteți bucura de un sejur cât mai calm și confortabil.

Camera Dublă (4) este micuță și confortabilă, aceasta încadrează un singur pat matrimonial și are o baie cu cabină de duș și toate facilitățile sanitare. În această cameră predomină lemnul, tocmai de aceea conferă o atmosferă extrem de primitoare și călduroasă pentru oaspeții noștri! Priveliștea este încântătoare, o puteți admira în fiecare dimineață alături de o ceașcă de cafea caldă!În incinta pensiunii Lac vă puteți relaxa în living-ul nostru de tip open space, acesta este extrem de spațios și este atent decorat cu elemente vintage, cu tablouri pastelate și mai ales cu obiecte decorative rustice. Inserțiile de lemn, balanța de culoare și mai ales spațiul vor face dintr-o după-amiază un moment perfect pentru recreere!

Localizare Pensiune Lac

Recenzii Booking:

„Locatie frumoasa, gazde primitoare, utilitati complete (inclusiv masina de spalat vase), paturi comfortabile, curatenie.”

„Un mic paradis, o oaza de liniste departe de zgomotul orasului. ”

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare perfecta pentru relaxare si pescuit pe malul lacului, zona Transfagarasan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *