cazare-cabana-sinaia-1

Cazare la o cabana de vis in Sinaia, Boarder’s Cottage 🏡

Cabane Inedite

Boarder’s Cottage – cabana izolata localizata in Sinaia, dispune de 4 dormitoare cu 8 paturi si 3 bai. Nu accepta animale de companie.

Zonă foarte liniștită la 950 m altitudine, aer curat, living mare comun cu canapea și masă mare de lemn, bucătărie complet utilată, lounge de lectură, terasă mare în aer liber, grădină mică și cameră de depozitare a echipamentelor.

Oferte cazare acum in Sinaia

Booking.com

Recenzii Airbnb

“Cabana este bine pozitionata, foarte primitoare, gazdele avand grija de toate detaliile, de la cele practice, pana la cela care tin de estetic. Am petrecut cateva zile perfecte, asa ca recomandam fara ezitare.”

“Am fost impreuna cu copiii si niste prieteni. Locatia super cozy ce iti transmite un aer de relaxare totala! Recomandam cu drag!
Referitor la gazde, nu pot decat sa le multumesc pentru tot :)”

Recenzii Google

“Un loc extraordinar. Totul aici este gandit in detaliu sa existe armonie intre elemente. Sejurul nostru a fost de trei zile, la inceputul lunii ianuarie, alaturi de un grup de prieteni. Conditiile sunt excelente si aici gasesti toate facilitatile necesare. Din punctul nostru de vedere, este cel mai frumos chalet/cottage din Romania.
The best chalet/cottage in Romania!”

“Am stat la Border’s Cottage la finalul lunii iulie și am fost plăcut impresionați de conceptul simplu și primitor al casei. Pentru cei care doresc o vacanță aproape de natură, într-un loc liniștit și cu variate opțiuni de a explora munții din jur, Border’s Cottage este locul perfect. Casa este amenajată cu mult gust, păstrând conceptul de cabană montană dar oferind tot confortul necesar. Am apreciat foarte mult detașarea clară de modelul clișeu al pensiunilor construite la noi mai peste tot, proprietarii au folosit ingenios lemnul și piatra, reușind să dea casei un aer cald și perfect integrat în peisajul montan.”

Oferte cazare in Sinaia

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *