cazare-cabana-porumbacu-de-sus-cu-piscina-2

Cazare la o cabană inedită cu 🏊 piscină și jacuzzi in Porumbacu de Sus – Supporter Chalet 🏔️

Cabane Inedite

Situat în Porumbacu de Sus, Supporter Chalet are o piscină privată. Această casă de vacanță cu vedere la grădină este situată la 32 de km de Sibiu.Casa de vacanță este prevăzută cu 7 dormitoare, TV cu ecran plat și 5 băi. Unitatea de cazare include și bucătărie.

Această casă de vacanță pune la dispoziție o terasă. Proprietatea oferă facilități de grătar, iar oaspeţii se pot relaxa în grădină, lângă piscina în aer liber sau în zona comună de lounge.

Recenzie Google: Este o cabana foarte confortabila si curata, poate gazdui si grupuri mari. Pentru perioada verii piscina este minunata, iar iarna te poti bucura de focul in semineul situat in livingul spatios. Spatiul exterior, terasa si zona de gratar sunt bine organizate si privelistea este deosebita. Datorita pozitiei are acces facil, fiind foarte aproape de drumul judetean asfaltat, dar ofera posibilitatea de-a realiza drumetii in natura, atat in vecinatate cat si drumetii montane. In apropiere exista si un centru de echitatie. Impreuna cu grupuri de prieteni am inchiriat cabana de multe ori si de fiecare data ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura!Recenzie Google: O experiența excepțională, locul ideal pentru evadări din cotidian cu prietenii: un living imens, o bucatarie extrem de bine utilată, spațioasă și aspectuoasă. Piscina și jacuzzi- zone de atracție in sezonul cald, in jurul cărora buna dispoziție e garantata.
O cabana primitoare, curată și bine întreținută, iar priveliștea asupra crestei Făgărașilor este absolut spectaculoasa in orice anotimp!

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.