cabana-casa-glod-cazare-in-apuseni-0

Vacanţă de vis la o cabană izolată în satul Glod din Apuseni

Cabane Inedite Case Traditionale

Casa Glod are o grădină și oferă cazare în Glod.

Această casă la țară este la 47 km de Păltiniș și la 50 km de Alba Iulia.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 130 km de proprietate, iar Aeroportul Cluj Napoca se află la 140 km.Daca vrei sa ai parte de un sejur relaxant, in mijlocul naturii, acesta este locul perfect. Casa a fost la inaltimea asteptarilor noastre, locatia excelenta, toate facilitatile incluse. De la locatie este posibilitatea de a merge in imprejurimi si de a face drumetii prin Cheile Glodului, Cheile Cibului, dar noi nu am avut parte de vreme urata, asa ca am vizitat Geoagiu-Băi (baile termale, cascada Clocota si Cheile Cibului cu masina) si am stat mai mult in casuta, de unde am admirat peisajul superb.

Sunt atat de multe lucruri de laudat si de apreciat la aceasta cazare: de la decorul casutelor si autenticitatea lor, soba care ne-a uimit ca a fost calda 2 nopti fara a mai pune niciun lemn in ea, privelistea din ciubar (nu trebuie ratat ciubarul!), pana la cinele delicioase, mai ceva ca la mama acasa si motanul foarte dragalas si rasfatat. Locul este plin de energie pozitiva si perfect pentru incarcarea bateriilor. Gazdele noastre au fost foarte primitoare si ne-au fost de ajutor de fiecare data cand am avut nevoie. Vom reveni cu drag (data viitoare in timpul verii pentru a face traseul prin Cheile Glodului).

Nu a apreciat · Pentru mine personal nu a existat nimic care sa nu imi placa, dar las aici feedbackul celorlalti prieteni cu care am venit in vizita: – scartaitul usilor – nu toata lumea poate dormi comod pe paturi de paie (eu am dormit excelent, dar prietenii mei nu) – nu este specificat pe booking cum sunt camerele distribuite in casute (2 intr-o casuta si 3 in alta casuta, poate ar trebui ca fiecare camera sa aiba optiune separata pe booking si explicatii legate de baie si amplasarea camerei).– o alta propunere ar fi sa existe un loc amenajat pentru foc (o vatra mare) si pastrarea unor lemne in adapost astfel incat sa fie uscate, pentru a face focul chiar si dupa ploaie. Locatia este superba, iar in serile friguroase, pentru a profita de aer si cerul superb, ar ajuta un foc de tabara. – nu este luminata aleea prin curte, o recomandare ar fi: de pus lumini cu incarcare solara pe langa alee si prin copaci.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.