cazare-cabana-brasov-timisu-de-jos-chiba-1

Cazare la o cabană inedită din Timişu de jos – Chiba, aproape de Braşov (lângă canionul 7 scări)

Cabane Inedite

Chiba se află la 6 km de Parc Aventura Brașov și oferă lounge comun, grădină și unități de cazare cu balcon și WiFi gratuit.Această chalet are vedere la râu, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie dotată complet, cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, baie privată cu cadă cu hidromasaj și articole de toaletă gratuite și patio. Oaspeții beneficiază de frigider, cuptor, prăjitor de pâine și aparat de cafea.

Chiba pune la dispoziție centru de afaceri și parcare privată gratuită.

Proprietatea are terasă. Aproape de proprietate puteți opta pentru drumeții.Vezi imprejurimi

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare la o cabană inedită din Timişu de jos – Chiba, aproape de Braşov (lângă canionul 7 scări)

  1. In copilarie, am fost in Tabara Tamina din Timisul de jos ,acum este , ruina , pacat ca nu este administrata bine si cu folos !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *