cazare-cabana-breaza-fagaras-marie-chalet-1

Cazare pentru 12 persoane la cabana Marie Chalet din Breaza (Fagaraş), aproape de Braşov şi Sibiu

Cabane Inedite

Marie Chalet se află în Breaza și oferă lounge comun, grădină și piscină sezonieră în aer liber. Proprietatea se află la 9 km de Sâmbăta de Sus și are parcare privată gratuită.Casa de vacanță are 5 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, mașină de spălat, bucătărie cu mașină de spălat vase și frigider, precum și 4 băi cu duș.

De asemenea, casa de vacanță oferă o terasă la soare. La Marie Chalet este disponibil un serviciu de închiriere de autoturisme.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Sibiu, situat la 80 km. Proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.“Remarcabil! A fost peste așteptări Peisajul pur și simplu îți taie respirația. Imaginează-ți sa stai in piscina și sa privești munții. Ce poate fi mai frumos? Foisorul foarte frumos amenajat întregește tot peisajul. Casa super dotata cu absolut tot ce este nevoie. Și nu in ultimul rând gazda, care ne-a așteptat cu o sticla de proseco aburinda, și alte delicii. Și cafeaua, cafeaua nota 10!! Bravo și mulțumim pentru tot! Ne-am simțit minunat!”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Cazare pentru 12 persoane la cabana Marie Chalet din Breaza (Fagaraş), aproape de Braşov şi Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.