cazare-poiana-brasov-centrul-de-echitatie-2

Cazare modesta la cabanute inedite intr-o locatie superba in Poiana Brasov, Centrul de Echitatie

Cabane Inedite

Centrul de echitație Poiana Brașov se află într-o zonă liniștită din Poiana Brașov, la 1 km de pârtiile de schi, și oferă unități de cazare cu vedere la munte.

Casele de vacanță și suitele de la Centrul de echitație Poiana Brașov au balcon, zonă de living și TV prin cablu. Acestea includ o zonă de luat masa, cuptor cu microunde și frigider. Unele oferă acces gratuit la internet WiFi.Oaspeții pot savura micul dejun în fiecare dimineață la cerere și se pot bucura de băuturi la bar. Proprietatea oferă facilități de grătar gratuite, terasă și un serviciu de închiriere de biciclete. La aproximativ 900 de metri este un restaurant și un magazin alimentar.

La proprietate sunt disponibile cursuri de echitație, la un cost suplimentar. De asemenea, în timpul iernii oaspeții pot asista la diverse obiceiuri tradiționale locale. Copiii se pot bucura de împrejurimi, iar când pantele proprietății sunt acoperite de zăpadă se organizează plimbări cu sania.Recenzii Booking:

” zona linistita cu multa iarba verde si locuri de joaca pt copii, – camera frumoasa si spatioasa, – mancarea de la restaurant a fost buna, – gazdele foarte prietenoase.

Nu a apreciat · camera curata la sosire, dar in 4 zile nu a mai venit nimeni sa se ocupe de acest aspect.”

“O locatie extraordinara in munti, casute din lemn, liniste, aer curat. Excelent pentru cei care vor sa scape de zgomotul orasului si vor sa se relaxeze. Sigur o sa mai revin”

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *