cazare-casuta-copac-porumbacu-de-sus-1

Cazare pentru 4 persoane la o casuta in copac 🌳, Porumbacu de Sus

Cabane Inedite

Porumbacu de Sus este un sat situat în Munții Făgăraș din județul Sibiu, România. Acesta este unul dintre cele mai pitorești și mai bine păstrate sate din zonă, cu o istorie bogată și tradiții puternice.

Satul este cunoscut pentru arhitectura sa tradițională, cu case din lemn și piatră, unele dintre ele fiind vechi de sute de ani. În centrul satului se află o biserică veche, construită în stil gotic, în secolul al XIV-lea, care încă păstrează fresce din acea perioadă.

Cazare recomandata Porumbacu Treehouse

Situată într-o mică pădure din Porumbacu de Sus, această casă în copac oferă cazare la 14 km de şoseaua montană Transfăgărăşan. De pe terasă puteţi admira împrejurimile plină de verdeaţă. Porumbacu Treehouse oferă mobilier şi alte obiecte din lemn, precum şi ferestre din tavan la podea. Acest chalet oferă dormitor, baie privată şi chicinetă.

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Oferte cazare acum in Porumbacu de Sus

Booking.com

De asemenea, oaspeţii au acces la bucătăria comună, complet utilată, la un grătar şi la un foişor. Este disponibil şi acces gratuit la internet WiFi. Vă puteţi relaxa în împrejurimile naturale, lângă unul dintre cele două râuri care trec pe la această proprietate. La proprietate există biciclete gratuite, iar zona este populară pentru ciclism şi pescuit.

Recenzie Booking: Este in mijlocul naturii, pomi, raulețe care curg, foarte liniștit.Gazdele sunt oameni deosebiti care vor sa asigure tot confortul. Toate produsele pe care vi le ofera propritarul la masa sunt locale, proaspete si extrem de delicioase.

Recenzie Google: Un loc absolut minunat si unic! Casuta pare a fi desprinsa din povesti si creata special pentru relaxare si visare cu ochii deschisi. Piesele de mobilier sunt de buna calitate, iar facilitatile sunt tot ce ai putea avea nevoie pentru un sejur placut. Ferestrele uriase prin care padurea se invita in camera ta umplu casuta de lumina si stare de bine. Tibi si Irina, precum si parintii lor sunt niste prezente foarte placute, cu care conversezi cu placere. Simti ca poti petrece ore in sir in compania lor fara sa te plictisesti. Ne-am simtit deosebit de bine si vom reveni cu drag chiar in toamna aceasta…si probabil la iarna, si la primavara…si speram in fiecare anotimp. Multumim mult!

Video cabana si imprejurimi

În concluzie, Porumbacu de Sus este o destinație turistică ideală pentru cei care caută o experiență autentică de viață rurală și o vacanță liniștită în mijlocul naturii. Acesta este un sat pitoresc, cu o arhitectură tradițională frumoasă, peisaje spectaculoase și o atmosferă primitoare și ospitalieră.

Oferte cazare acum in Porumbacu de Sus

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Cazare pentru 4 persoane la o casuta in copac 🌳, Porumbacu de Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *