casa-timis-prahova-5

Ceva unic în România (poate chiar in Europa) la doar 80km de Bucuresti – Casa Timis – vin de calitate, mancare buna, servicii impecabile, etc

Conace Pensiuni

Casa Timiş se află în Chiţorani, la 77 km de Otopeni, şi oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Pensiunea are o terasă şi parcare privată gratuită.Toate camerele au TV cu ecran plat, iar unele unităţi de cazare includ o zonă de relaxare. Anumite camere beneficiază de terasă sau balcon. Camerele includ o baie privată. Printre facilităţile suplimentare se numără articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

Proprietatea are un lounge comun. Există şi un bar unde oaspeţii pot savura băuturi.Casa Timiş se află la 54 km de Breaza şi la 12 km de Ploieşti. Aeroportul Internaţional Bucureşti este situat la 60 km.

Povestea:

Dragi oaspeți,

Resortul Casa Timiș este un spațiu privilegiat, de schimburi și împărtășiri în jurul unei pasiuni legate de ospitalitate, de tradiții, de vinuri și de natură. O sărbătoare a prezentului, care la noi e sinonimă cu „bucuria de a trăi”. Tot ce se petrece aici este despre suflet și dedicare și poartă dorința de a pune în valoare o parte din identitatea românească, pornind de la o tradiție bogată, ai cărei transmițători vrem să fim. (mai multe detalii gasiti pe site)

Video Casa TimisRecenzii Booking:

“foarte mare atenție la detalii su un proiect reușit din toate punctele de vedere restaurantul și vinul casei de notat personalul de asemenea foarte bun și atent”

“Ne-au placut: personalul, bucataria cu meniu mediteranean, locatia cu imprejurimile sunt superbe, servicii ireprosabile. Probabil unul din cele mai bune locuri de vizitat de la noi. Totul la superlativ! 👏🏻👏🏻👏🏻”

“Unul dintre cele mai de top locuri din Romania!! De la servicii, personal, locatie, mancare, menu pana la via superba, priveliste, natura la ea acasa. Top of the top: English Bar”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.