cazare-cabana-runcu-dambovita-1

Cazare la Runcu (Dambovita), o cabana unica – Cabana Bunoiu

Cabane Inedite

LaCabanaBunoiu se afla intr-o zona de munte, cu o priveliste minunata, rustica. LaCabanaBunoiu dispune de 5 dormitoare cu pat dublu, 2 bai, un living spatios, bucatarie complet utilata, barbeque, loc pentru foc de tabara, terasa, parcare, o gradina imensa cu pomi fructiferi. Avem de asemenea lac unde se poate pescui. Oaspetii se pot bucura de o priveliste minunata, o gradina mare, loc pentru gratar, loc unde pot face foc de tabara.Recenzie Airbnb: E un loc superb, decorat cu foarte mult bun gust, curat si spatios. Casa este dotata cu tot ce vrei in bucatarie, plus gratar si foc de tabara si o curte foarte verde unde ti-e drag sa bei cafeaua cand te trezesti. Vecinii sunt distantati, deci te poti distra fara sa deranjezi pe nimeni. Cu siguranta, ne vom intoarce!

Recenzie Google: Cabana este izolată de zgomotele “civilizatiei”, are toate dotarile necesare, construita si decorata chiar de proprietar (un tanar creativ si foarte primitor), energia este foarte plăcută, ideală pentru grupuri de cca 10 persoane.Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *