pensiunea-vidra-de-sus-apuseni-1

Pensiune de vis, in inima muntilor Apuseni, peisaje unice in europa, mancare traditionala bio si pastravarie proprie !

Cazare Transilvania Pensiuni

Pensiunea Vidra de Sus – Odihna, natura, liniștea și nu în ultimul rând mâncarea tradițională, fac parte din sejurul dumneavoastră la Pensiunea Vidra de Sus.

Ne găsiți într-un cadru absolut fascinant din munții 𝐀𝐩𝐮𝐬𝐞𝐧𝐢, județul 𝐀𝐥𝐛𝐚, unde vă garantăm un sejur plin de liniște, unde vă puteți petrece zilele în tihnă, cu mâncare tradițională sau cu specific pescăresc, pensiunea noastră deținând păstrăvărie proprie, garantăm astfel calitatea, prospețimea și savoarea preparatelor noastre.📍𝐏𝐞𝐧𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐕𝐢𝐝𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐮𝐬 dispune de 𝟐𝟐 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞, fiecare cameră are baie proprie, fiind distribuite astfel:

  • 𝟔 𝐜𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐮𝐛𝐥𝐞
  • 𝟐 𝐜𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐫𝐢𝐩𝐥𝐞
  • 𝟏 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭

✔️🍽🥂Restaurant propriu

✔️🐟🍷Păstrăvărie proprie

✔️⛰☘️Lac, foișor, zonă de barbeque

✔️🦚🐇Animăluțe domestice

📍Pentru a avea parte de autenticitatea vieții la munte, vă punem la dispoziție o serie de experiențe specifice, cum ar fi asistarea la mulsul vacii, drumeții ghidate, pescuit + alte activități în funcție de sezon (întorsul fânului, recoltare sevă de mesteacăn, recoltare fructe de pădure, culesul ciupercilor).🔍 Dacă pe lângă relaxare, doriți să explorați și zona munțiilor Apuseni, vă recomandăm o listă de obiective turistice de neratat:

Cascada Pișoaia, Cascada Poieni, Dealul cu Melci, Muntele Găina, Peștera Scărișoara, Huda lui Papară, Roșia Poieni, Galeriile romane de la Roșia Montană, Lacurile de la Roșia Montană, Satul Geamăna, Cheile Turenilor, Cheile Ordâncușei, Cheile Turzii, Salina Turda, Râpa Roșie

Video Pensiunea Vidra de SusRecenzii Google:

“Mancarea buna spre foarte buna.Servirea a fost si ea buna.Locatia foarte draguta si cu un loc de joaca ok.
Pastravul file si Balmos chiar de mare angajament.
Super ok per total.
Preturi decente(2 portii de pastrav file, 2 Balmos, 2 limonade, apa si cola plus 2 portii de cartofi prajiti 185 Lei).
Printre putinele din toata zona cu aspect primitor si mancare buna.”

“Mâncarea este foarte bună, pensiunea are o curte interioara foarte frumoasa, iar pastravul a fost delicios avnd in vedere ca aici exista si pastravarie. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa aproape de Dealul cu melci și de Cascada Pișoiaia.
Nu am detalii despre cazare întrucât ne-am oprit doar pentru masa de prânz.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Pensiune de vis, in inima muntilor Apuseni, peisaje unice in europa, mancare traditionala bio si pastravarie proprie !

  1. Nu stiu cum este cazarea, dar mancarea este excelenta. Am fost pe data de 2.12 la aceasta pensiune, preturile intradevar sunt ceva mai mari, dar pana la urma conteaza si calitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.