cazare-casuta-bunicii-bran-3

Experienţă unică 🤩 de cazare în 🏡 Căsuţa Bunicii din Bran, lângă Braşov

Cabane Inedite Case Traditionale

Pensiunea Căsuţa Bunicii este construită în stil tradiţional românesc. Are o aşezare liniştită în Simon, la 8 km de Castelul Bran şi la 12 km de pârtia de schi Zănoaga.

Clădirea este renovată, are o vechime de peste 100 de ani şi este înconjurată de o grădină cu facilităţi de grătar. Oaspeţii se pot relaxa lângă şemineul din livingul pensiunii şi pot folosi bucătăria complet utilată.

Căsuța se afla intr-o zona de poveste!! Peisajul pitores este ceva parca rupt din basme. Căsuța este dotata cu absolut tot ce îți poți dori iar arhitectura și stilul tradițional românesc se pot observa in atentia foarte mare la detalii.Vesela din lut cu Strachini și ulcele plus Lădița din 1910 și mobilierul din lemn pictat te trimite înapoi in timp cu cel puțin 150 ani. Proprietarul, Domnul Ciprian, este un om extraordinar și indiferent de ce nevoi sunt sus pe munte , vine in maxim 20 min.Este foarte respectuos și face totul cu suflet mai ales întâmpinarea oaspeților cu caldura este unul din lucrurile care contează cel mai mult. Recomandam 100% și totodata mulțumim proprietarilor pentru vacanța noastră de vis !!!!

Vezi video Casuta Bunicii

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *