cazare-gura-humorului-suceava-loft-chalet-2

Cazare la Loft Chalet in Gura Humorului, Suceava

Cabane Inedite

Loft Chalet oferă unități de cazare la doar 1,9 km de Mănăstirea Humor. Oferă acces la lounge comun, o grădină și bucătărie comună. Proprietatea oferă acces la terasă, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.Acest chalet oferă vedere la grădină, 5 dormitoare, living, TV cu ecran plat, bucătărie utilată, cu frigider și mașină de spălat vase, 6 băi cu duș și patio.

“Locatia este absolut superba. Curtea este extrem de generoasa, la fel ca si spatiile comune (foarte numeroase de altfel). Bucataria dotata complet, masina de spalat vase prinde foarte bine la gasca asa numeroasa. Gazdele sunt extrem de atente la detalii si foarte orientate spre client, fac o treaba excelenta.Acest chalet oferă facilități de grătar.

Vezi imprejurimi

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.