cazare-cabana-in-sinaia-2

Cazare în Sinaia (aproape de Bucureşti) – Cabana Stâna Târle

Cabane Inedite

Sinaia este o stațiune montană situată în Munții Bucegi, la aproximativ 120 de kilometri nord de București, în județul Prahova, România. Este una dintre cele mai populare și mai cunoscute destinații turistice din România, fiind renumită pentru frumusețea sa naturală, pentru clădirile istorice impresionante și pentru sporturile de iarnă.

Stațiunea Sinaia este cunoscută pentru Castelul Peleș, o clădire istorică impresionantă care a fost construită la sfârșitul secolului al XIX-lea pentru regele Carol I al României. Castelul a fost construit în stilul arhitectural al Renașterii germane și găzduiește acum un muzeu deschis publicului.

Cazare recomandata in Sinaia

Situată într-o zonă pitorească din Sinaia, la o altitudine de 1.600 de metri, Cabana Stâna Târle este înconjurată de munţi şi oferă WiFi gratuit, o cadă cu hidromasaj, o saună şi o cameră de zi elegantă cu şemineu.

Proprietatea include 3 dormitoare duble şi 2 dormitoare triple, fiecare cu baie privată. Oaspeţii au la dispoziţie şi o bucătărie bine utilată.

Oferte cazare acum in Sinaia

Booking.com

Proprietatea se află la intersecţia a 2 trasee de schi şi la 1,5 km de telecabina care asigură legătura cu oraşul Sinaia. În zona din jurul cabanei există diverse trasee de drumeţii.

„Ne-am simtit ca acasa. Am intalnit o atmosfera calda, prietenoasa si gazde foarte disponibile si atente sa ofere tot confortul.”

Video prezentare Caba Stana Tarle

Oferte cazare in Sinaia

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare în Sinaia (aproape de Bucureşti) – Cabana Stâna Târle

  1. de ce nu sunt acceptate animalele de companie? Labradorii? ce politica este asta pentru o cabana la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *