cazare-cabana-in-sinaia-2

Cazare în Sinaia (aproape de Bucureşti) – Cabana Stâna Târle

Cabane Inedite

Situată într-o zonă pitorească din Sinaia, la o altitudine de 1.600 de metri, Cabana Stâna Târle este înconjurată de munţi şi oferă WiFi gratuit, o cadă cu hidromasaj, o saună şi o cameră de zi elegantă cu şemineu.Proprietatea include 3 dormitoare duble şi 2 dormitoare triple, fiecare cu baie privată. Oaspeţii au la dispoziţie şi o bucătărie bine utilată.

Proprietatea se află la intersecţia a 2 trasee de schi şi la 1,5 km de telecabina care asigură legătura cu oraşul Sinaia. În zona din jurul cabanei există diverse trasee de drumeţii.„Ne-am simtit ca acasa. Am intalnit o atmosfera calda, prietenoasa si gazde foarte disponibile si atente sa ofere tot confortul.”

Video prezentare Caba Stana Tarle

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare în Sinaia (aproape de Bucureşti) – Cabana Stâna Târle

  1. de ce nu sunt acceptate animalele de companie? Labradorii? ce politica este asta pentru o cabana la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published.