cazare-la-kuburi

La Kuburi – cazare inedită în România, Slănic Moldova

Cabane Inedite

Situat în Slănic-Moldova, La Kuburi oferă cazare cu WiFi gratuit, TV cu ecran plat, bar și grădină.

  • Oaspeţii au la dispoziţie o terasă.
  • Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Bacău, situat la 69 km de La Kuburi.
  • Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,8 pentru un sejur pentru 2 persoane.


„Este un loc pe care il recomand cu drag, este intim, are o priveliste minunata, este destul de spatios inauntru si afara, pe terasa, locul se incalzeste repede si se mentine cald foarte bine, totul a fost foarte curat.”

„Am fost plăcuți impresionați de așezarea kuburilor, îți oferă intimitate, fix ce ai nevoie în aceste vremuri. Locația este mi-nu-na-ta, la fel și priveliștea, foarte multă liniste (asta când nu asculta muzica toată noaptea cei din vecinătate, de la alte pensiuni), perfect sa te deconectezi de la cotidian. ”

Mai multe recenzii pe bookin.com: La KuburiDisclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.