cazare-pensiune-magura-brasov-1

Pensiune cu restaurant tip Cabana in Magura, Brasov – Samedru

Pensiuni

Situatia intr-o locatie de vis (in satul Magura din Brasov) pensiunea Samedru va asteapta cu restaurant si camere de oaspeti.Samedru oferă unități de cazare în Măgura. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul proprietății.

Pentru un plus de confort, se oferă articole de toaletă gratuite, papuci şi uscător de păr. Proprietatea are un lounge comun.Zona este renumită pentru schi şi ciclism. Sinaia se află la 27 km de Samedru, iar Brașov este situat la 26 km.

Recenzii booking

“Amplasamentul proprietății este minunat, oferind o priveliște extraordinară asupra munților – atât de pe terasa restaurantului, cât și din camera pe care am primit-o. Clădirile ce formează ansamblul au o arhitectură ce denotă calitate a execuției, o bună adecvare la cadrul natural și mult bun gust. Fiind prima vizită, am fost impresionată și plănuiesc să revin.”

“Camera a fost mare, totul foarte curat , decorata cu bun gust, patul a fost mare si comod. Am avut un balcon cu 2 scaune si o masuta unde am putut sa stam sa admiram privelistea. Locatia este foarte frumoasa, multa verdeata, liniste, mancare buna. Am putut sa ne relaxam,nu am fost deranjati de zgomote sau de copiii altor oaspeti. Am avut frigider in camera. Totul aici este de foarte buna calitate si isi merita pretul in totalitate.”

Zona Magura, Brasov

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *