cazare-aproape-de-bucuresti-acacia-village

Un colt de rai la mai putin de 45 de minute de Bucuresti – Acacia Village

Complex Turistic Pensiuni

Acacia Village oferă o gamă variată de opțiuni de cazare, inclusiv vile și apartamente, precum și o serie de facilități pentru oaspeți, cum ar fi piscine, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, sală de fitness și saună. De asemenea, resortul dispune de restaurante și bar care servesc preparate tradiționale românești și internaționale.Acacia Village se intinde pe o suprafata totala de 3 hectare si Ferma Acacia ocupa alte 2 hectare. Resortul a fost deschis pentru oaspeti din anul 2012.In acest timp de atunci si pana acum imbunatatind si oferind tot mai multe servicii de cea mai inalta calitate pentru toti oaspetii.Odata ce ati trecut de poarta de intrare, veti pasi intr-un loc ideal pentru relaxare pentru a va bucura de natura, de mancarea organica si de cele mai bune servicii! Iar acest colt de rai* dupa cum il denumesc multi clienti fideli, este localizat convenabil la aproximativ 45 de minute distanta fata de Bucuresti!

Recenzie Google: Un loc extraordinar de frumos. Surprinzător, chiar! Mergeți cu copiii! Foarte aproape de București. Mâncarea este foarte bună. Aprox 500 lei masă + tips, 4 adulți. Aveți mult spațiu verde, teren de fotbal/ de baschet, loc de joacă pt copii… karturi, minitiroliana, copaci, umbră… Recomand.Recenzie Google: O locație foarte drăguță și izolată, la o aruncatura de bat de București, numai bună pentru o evadare de weekend. Bungalourile sunt foarte spațioase și curate, singura “problemă” ar fi paturile twin lipite unul de altul, care nu prea stau lipite. Mâncarea este decentă și ai ce să îți alegi. Punctul de atracție pentru copii și nu numai (pentru toți iubitorii de animale) sunt pisicile care patrulează toată proprietatea, precum și păunii lăsați liberi și ei și care oferă un spectacol zilnic turiștilor. Micuța fermă de animale este un plus pentru familiile cu copii și nu numai. Ponei, taurasi, porcușori, lebede, gâște și alte animale fac deliciul celor mici și celor mari.

În concluzie, Acacia Village este o opțiune excelentă pentru cei care caută o destinație de vacanță lângă București, cu o varietate de opțiuni de cazare și activități de agrement, într-o zonă liniștită și naturală.Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Un colt de rai la mai putin de 45 de minute de Bucuresti – Acacia Village

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *