cazare-aproape-de-bucuresti-domeniul-greaca-1

Cazare sau vizita de o zi la Domeniul Greaca, situat la mai putin de 1 ora de Bucuresti

Complex Turistic Pensiuni

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.
Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.Echipa Domeniul Greaca va recomanda cu drag de urmat traseul DN4 catre Oltenita- Popesti Leordeni-Frumusani – km 31 – dreapta catre Herasti – Hotarele (se va urma drumul cu prioritate) – Greaca!

Suntem foarte bucurosi sa te avem ca oaspete distins intr-un loc elegant si special, la doar 40 de minute de Bucuresti. Lasa-te sedus de liniste si relaxare intr-o frumoasa vacanta in mijlocul naturii sau de o intalnire importanta intr-un cadru discret, unde iti stam la dispozitie.

Suntem disponibili si pentru evenimente private, cu exclusivitate. Pentru detalii si rezervari, va rugam sa ne contactati la adresa de mail rezervari@domeniul-greaca.ro.

PROGRAM Recepție și Rezervări 10:00-21:00

Rezervări piscină si restaurant: 0765.989.295

Rezervări evenimente: 0755.100.385

Rezervări cazare: 0758.077.778

PROGRAM Restaurant
Luni – Joi– 9:00- 21:00
Vineri – Duminica 9:00- 21:00Recenzie Google: Locație frumoasa, relativ aproape de București, cu piscina de copii mici și de adulți bine îngrijite, cu baldachin și șezlonguri cu umbreluțe de închiriat, cu spatii mari verzi, aerisite, cu multe flori, cu mâncare bună atât jos, la piscine, cât și sus, la restaurantul hotelului. Minusuri: din cauza pandemiei mai trebuie renovate anumite spații, cum ar fi toaletele, din cauza numărului mare de clienți, servirea este greoaie, înceată

Recenzie Google: Un loc frumos,perfect pt o nunta.Un singur dezavantaj…multe trepte,nu pot veni persoanele cu probleme locomotorii.Preturile ridicate.Am fost duminica 70 lei pt un adult si 60 lei un copil.Mancarea scumpa,portii mici.Berea scumpa,la fel sucurile.Dar e de vazut.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare sau vizita de o zi la Domeniul Greaca, situat la mai putin de 1 ora de Bucuresti

  1. Facebook comment: Da e foarte curat elegant,dar nu mi-a plăcut mâncarea foarte scumpă și e aceiași,nu poți comanda și altceva.Pita se servea decât duminică ,in rest nu găseai nimic de mâncare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.