cazare-lacul-bicaz-hanguloft-11

Cabana inedita pe malul lacului Bicaz – Profitați din plin de dimineți cu această priveliște maiestuoasă la Hangu Loft

Cabane Inedite

Hangu Loft – the cozy cabin by the lake

Ne bucurăm să vă urăm bun venit la Hangu Loft, o cabană nouă din lemn, construită pe malul lacului Bicaz(Izvoru Muntelui), chiar lângă Parcul Național Ceahlau. Vă veți iubi diminețile aici, admirând de pe terasă liniștea lacului și savurând micul dejun.Hangu Loft este o afacere de familie. Am vrut să construim o cabană de vacanță doar pentru familie și prietenii noștri, astfel încât să putem scăpa de orașul aglomerat și să ne reîncărcăm bateriile în mijlocul naturii.

Spațiul

Cabana are 4 dormitoare și 2 băi, bucătărie complet utilată, zonă de luat masa și living, spațiu de depozitare, terasă spațioasă și zonă de lounge cu gratar. Poate găzdui până la 10 persoane.

Pet friendly

Locația acceptă animale de companie, așa că aduceți-vă prietenii blănoși cu voi. Sunt bineveniți aici!

Accesul în incintă

Accesul la proprietate se face pe un drum forestier (700m), accesibil doar cu 4×4.

Cum ne puteți contacta

Număr telefon +40752172340. Ne puteți scrie și pe Airbnb sau Instagram

Ce se poate vizitaBarajul Bicaz cu o înălțime de 127 m; Parcul Național Ceahlău; Parcul Natural Vânători-Neamț, unul dintre puținele locuri din Uniunea Europeană unde mai pot fi vazuți bizonii; Lacul Roșu și unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din țara, Cheile Bicazului-Parcul Național Hășmaș.

Recenzie Google: “Cel mai potrivit loc pentru relaxare dar și de a petrece un timp cu prietenii! Liniște, aer curat, lac, pădure,flori,o casa prietenoasa și deosebita, indiferent de anotimp!”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.