cabana-de-vis-magura-brasov-1

Cabana inedita perfecta pentru grup, Magura between hills

Cabane Inedite

Magura between hills este situată în Măgura și are lounge comun și terasă. Această cazare se află la 37 km de Brașov. Oaspeții beneficiază gratuit de parcare privată și WiFi.Casa de vacanță include 4 dormitoare, 1 baie, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat și canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată și balcon cu vedere la grădină.

Proprietatea are grădină cu grătar, iar în apropiere, oaspeții pot face drumeții.

Stațiunea Poiana Brașov se află la 31 km de casa de vacanță, iar localitatea Bușteni este situată la 50 km de proprietate.Recenzii Booking:

“Este o cazare excelenta pentru orice tip de activitate(relaxare, distractie, etc). Casa este amplasata in varful satului Magura, vecinii sunt la o distanta rezonabila, peisajul este minunat. Geamurile mari, pana in podea, din living dau o senzatie incredibila statului pe canapea.”

“Amplasarea,linistea,zona retrasa,casa utilata cu tot ce trebuie!

Nu a apreciat · Zona de afara ar trebui imbogatita un pic cu ceva sezlonguri sau leagane fotolii,privelistea e de vis!”

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *