cazare-brezoi-valcea-fratii-jderi-1

Cazare în Brezoi, Vâlcea – Satul de Vacanţă Fraţii Jderi – Utopia Verde 🤩🤩

Pensiuni

Satul de Vacanță Frații Jderi este situat într-o zonă naturală încântătoare, la o altitudine de 500 de metri. Proprietatea este amplasată între Munții Lotrului și Căpățânii, la doar 6 km de Parcul Natural Cozia și la 27 km de Voineasa.Camerele de la Satul de Vacanță Frații Jderi sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată, prevăzută cu duş şi articole de toaletă gratuite.

Proprietatea oferă acces WiFi. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant și un bar, precum și facilități de spa.Proprietatea se află la 46 km de Râmnicu Vâlcea. Aeroportul Sibiu este situat la 90 km de proprietate.

Vezi video prezentare Fratii Jderi

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.