cazare-de-vis-delta-dunarii-sfantul-gheorghe-green-village-resort-1

Cazare de vis in Delta Dunarii la Green Village Resort, Sfantu Gheorghe

Complex Turistic Pensiuni

Descoperă unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Green Village Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxare și confort, într-un tărâm unic de vacanță: paradisul Deltei Dunării.

Vacanța ta începe în Murighiol, de unde noi te vom prelua pentru a te conduce la Green Village Resort, Sfântu Gheorghe, cazarea ta din Delta Dunării. Natura te învăluie în timp ce te plimbi de-a lungul canalelor, iar aerul proaspăt îți curăță gândurile, încă de la începutul vacanței, oferindu-ți experiența unică pe care o cauți.Am creat resortul cu o deosebită atenție la detalii, păstrând în minte dorința de a oferi turiștilor în fiecare zi o activitate nouă – de la biciclete la caiac, pe apă sau pe uscat, în Green Village Resort nu ai timp să te plictisești!

 • Plaja nu e departe, dar poți închiria o bicicletă să ajungi acolo – un plus de mișcare nu strică!
 • Instructorul nostru te ajută să începi ziua cu spor, în piscină, la o ședință de pilates.
 • Pentru cei aventuroși, avem pregătite caiace de închiriat – pornește pe canale în căutarea misterelor.
 • Avem pregătite tururi ghidate – trebuie doar să te relaxezi și să te lași purtat de valurile Dunării.
 • Cei mici se vor simți minunat aici, cu cele mai potrivite jocuri, povești și activități.
 • Foișorul de la malul lacului te așteaptă să iei o carte și să te legeni în hamacul de pânză.
 • La noi se organizează meciuri de fotbal și volei. Pregătește-ți echipa de acasă și haide în Green Village Resort!
 • Înăuntru sau în aer liber, proiectăm filme în fiecare seară. Avem și mașină de popcorn!

*Știm că imaginile reușesc să transmită unicitatea Deltei și exotismul Green Village Resort, însă experiența nu este completă până nu ajungi pe aceste tărâmuri de poveste – după vacanță, fotografiile vor fi o amintire frumoasă! -> Vezi toate pozeleRecenzie Booking: „Locatia este extraordinara. Complexul este situat la o distanta mica de satul Sfantul Gheorghe dar si de plaja. Poti face plimbari scurte pe jos sau cu bicicleta in sat/plaja.”

Recenzie Google: O locație excelenta în cea mai buna zona din Delta Dunării.Resortul oferă multe facilitati celor care vor sa-si petreacă o vacanta liniștită in Delta Dunării.Mancarea este foarte bună,personal de ajutor și tânăr.Este printre puținele facilități din Romania pentru care merita să plătești cât ti se cere.Faptul ca localitatea Sf.Gheorghe are ieșire la Marea Neagra da un plus valoare acestui resort.
Plaja este sălbatică,cu oameni de calitate și iubitori de natura.Aici,marea își arata cea mai frumoasa latura a ei și te îmbrățișează fără niciun pericol.Recomand resortul Green Village,localitatea Sf.Gheorghe și oamenii Deltei.Disclaimer / De retinut:

 • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
 • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
 • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
 • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Cazare de vis in Delta Dunarii la Green Village Resort, Sfantu Gheorghe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *