cazare-cabana-langa-sibiu-porumbacu-de-sus-4

Cabana Musketeers din Porumbacu de Sus, de la 390 RON

Cabane Inedite

Musketeers Cabin se află în Porumbacu de Sus, județul Sibiu, şi are patio și vedere la râu. Acest chalet are parcare privată gratuită și o bucătărie comună.Proprietatea are 2 dormitoare, TV prin cablu, bucătărie cu frigider și cuptor, mașină de spălat și 2 băi cu duș.

Acest chalet pune la dispoziţie facilităţi de grătar. După o zi de drumeţii, schi sau ciclism, oaspeţii se pot relaxa în grădină şi în zona de lounge comună.

Sibiu este la 40 km de Musketeers Cabin, iar Sâmbăta de Sus se află la 41 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 45 km, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

  • Preturile prezentate pe site sunt informative, pentru preturi finale si rezervari consultati booking: Vezi mai multe detalii…


Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Cabana Musketeers din Porumbacu de Sus, de la 390 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published.