Situat la mare altitudine, între masivele Piatra Craiului și Bucegi, resortul se află la 1200m și îți oferă un peisaj impresionant 360 de grade. Pe Instagram va arăta la fel de spectaculos, fără niciun efort. Ursa Mică poate fi în același timp o bază de plecare pentru plimbări de o zi. Descoperă toată zona cu piciorul, pe bicicletă, cu schiurile, după chef, energie, sezon sau curiozitate.
Spectacolul naturii rulează permanent: poți opta oricând pentru o leneveală monumentală la aer tare de munte – pe platformă, la saună sau într-un ciubăr cu apă fierbinte.
Ai mereu la dispoziție indicațiile staff-ului nostru despre Cheile Zărneștiului, Castelul Bran, Peștera Dâmbovicioara, Cheile Dâmbovicioarei, Peștera Valea Cetății Râșnov, Cetatea Râșnov, Cheile Râșnoavei, Dino Parc, Peștera Liliecilor și întreg Parcul Național Piatra Craiului, Parcul Național Bucegi, satele tradițiionale românești Ciocanu, Șirnea, Peștera, Măgura; Poiana Brașov, Rezervația de urși de la Zărnești, Mânăstirea Nămăiești.
- Despre Zarnesti avem un articol detaliat aici: Zărnești: De La Obiective Turistice La Cazare Și Locuri De Luat Masa
Orice vrei să faci – trasee montane, hiking trekking prin chei sau peșteri, hiking in Piatra Craiului și Bucegi, rute de mountain-bike, alpinism și tot felul de cățărări sau ski, ski touring (cross-country) – suntem aici să te asistăm.
Video Ursa Mica – Glamping
Cum ajungi ?
Suntem pe culoarul Rucăr-Bran. Din București faci 2.30-3 ore și ai două variante:
-București-Târgoviște, Câmpulung, Dâmbovicioara spre Peștera Dâmbovicioara, Ciocanu (se poate scurta ruta din Cetățeni spre Dragoslavele continuand apoi pe traseul Dâmbovicioara Ciocanu) ;
-București–Predeal-Râșnov-Bran-Fundata-Șirnea și stânga către locație.
Sau introduci în GPS următoarele date: Latitudine: 45°27’27.8’’N, Longitudine: 25°15’18.0’’E
Recenzii
Google: Locația e fantastică. Personalul super drăguț, pe toată perioada de ședere, au fost foarte amabili. Corturile mari, paturile de asemenea, poți să faci baie in butoiul cu apă încălzită. Mâncarea excelentă, de exemplu micul dejun cu platouri cu brânzeturi și mezeluri locale, nu le găsești nici în cele mai tari locații din Alpi. Băile curate, atât toaletele cat și dusurile. Ca sugestie aș recomanda un timer pentru butoiul cu apă caldă. Fiecare are dreptul la o ora de baie, dar am așteptat după o domnișoară doua ore, nu a ieșit nici după aceste două ore și ne-am lăsat păgubași că era prea târziu și copiii s-au culcat cu ceva frustrări nerezolvate (propunerea cu timerul e din partea lor). Ca și concluzie, abia aștept să revenim 😁🌄🌲🌞
Booking: Locul este de vis! Genul asta de setup oferit de cei de la ursa mica duc experienta la cort la nivelul urmator! Privelistea este superba, am prins si soare si putina ploaie cu vant insa ne-am simtit la fel de bine in ambele situatii. Baia si restaurantul chiar daca sunt la o distanta fata de corturi, chiar si cel mai indepartat cort era suficient de aproape atat de baie cat si de restaurant. Oameni foarte primitori, ospitalieri si deschisi. Baia in ciubar merita, mai ales pe inserat cand se vad stelele pe cer. Abia astept sa revin!
Disclaimer / De retinut:
- Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
- Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
- Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
- Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.