cabana-mariuca-fundata-bran-1

Cazare la Cabana Măriuca din Fundata, aproape de Bran şi Braşov

Cabane Inedite

Cabana Măriuca Fundata se află în Fundata, la 18 km de Bran, și oferă un lounge comun și acces gratuit la internet WiFi.Fiecare unitate are un balcon, o bucătărie cu o mașină de spălat vase, o zonă de luat masa și un TV cu ecran plat, iar baia privată include o cadă. Toate unitățile au o terasă cu vedere la munte.

Oaspeții pot face drumeții și pot schia în apropierea cabanei sau se pot relaxa în grădină.

Brașov este la 45 km de Cabana Măriuca Fundata, iar Poiana Brașov este la 40 km.“O locatie care ne-a facut sa visam la un retreat permanent in zona. Peisaje superbe, un colt de rai. Vila este confortabila, curata, primitoare. Doua zone de living, carti, spatiu pentru gratar, masina de spalat vase, totul optim pentru relaxare. Comunicarea cu proprietara este excelenta.”

Vezi imprejurimile, Fundata

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.