cazare-cabana-in-munti-izolata-1

Traieşte o experienţă unică la o cabană cu şemineu izolată în munţi – The Little Mountain Cabin

Cabane Inedite

The Little Mountain Cabin se află în Borlova şi oferă facilităţi de grătar. Este disponibil şi acces gratuit la internet WiFi.Această cabană cu vedere la munte are o baie cu duş. Există o zonă de relaxare, o zonă de luat masa şi o bucătărie cu frigider, cuptor cu microunde şi prăjitor de pâine.Cabana are o terasă. În apropiere vă puteţi bucura de schi şi ciclism.

Cabana este o minunatie, micuta si draguta si este amplasata langa un rau, departe de lume, un colt de rai!!!

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.