cazare-casa-paulini-langa-sibiu-1

Cazare la Casa Paulini din Cisnădioara, aproape de Sibiu

Case Traditionale Pensiuni

Situată în localitatea Cisnădioara, la 37 km de Ocna Sibiului, Casa Paulini pune la dispoziție WiFi gratuit și o grădină.Toate unitățile de cazare au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată, dotată cu duș și articole de toaletă gratuite. Bucătăria este utilată cu frigider, plită, prăjitor de pâine și fierbător.

Apartamentul oferă acces la o terasă.

Casa Paulini are facilități de grătar, iar oaspeții se pot bucura de schi și drumeți în apropiere.

Sibiu este la 13 km de proprietate, iar Păltiniș se află la 30 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Sibiu, situat la 16 km de Casa Paulini. Proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.“De unde sa încep? Locul e mirific: aer curat, oxigen, cetatea aia pe vârf de deal, liniște, tot ce îți poți dori pentru o relaxare perfecta. Gazdele super primitoare, respectuoase și atente. Nu ne – am văzut, pentru a fi relaxați dpdv pandemie, dar au pregătit totul perfect. În plus, au fost lângă noi, via Whats App, în permanență. Apartamentul minunat, super curat, cu atenție la detalii, paturi confortabile, totul sa te simți perfect. Bucătăria impresionanta, vintage, dotata cu tot ce trebuie, pentru un sejur perfect. Vom reveni cu mare drag în locul acesta!”

Vezi imprejurimi, cetatea Cisnadioara

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.