cazare-pensiune-conacul-vanatorului-moieciu-de-sus-1

Cazare la conac 🤩, pensiunea Conacul Vânătorului 🐺 în Moieciu de Sus, aproape de Brașov !

Conace Pensiuni

Conacul Vânătorului este situat într-o zonă liniștită, la doar 7 km de Castelul Bran. Acesta pune la dispoziţie camere spațioase, prevăzute cu balcon. Restaurantul în stil rustic are pereți decorați cu blănuri de urs şi servește carne de vânat preparată tradițional.Camerele de la Conacul Vânătorului oferă acces WiFi gratuit și sunt amenajate cu mobilier de epocă vopsit manual. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și au baie privată modernă, prevăzută cu cadă.

Conacul Vânătorului are recepție cu program nonstop, unde se pot aranja servicii de transfer, precum și închirieri de biciclete și autoturisme. La cerere și la un cost suplimentar, gazda poate organiza excursii la obiective turistice și ieșiri la vânătoare.Conacul Vânătorului este situat la 30 km de oraşul Braşov şi oferă parcare gratuită. La mai puțin de 200 de metri de proprietate se află o piscină publică, un teren de tenis și unul de fotbal, precum și diverse restaurante.

Vezi video imprejurimi

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare la conac 🤩, pensiunea Conacul Vânătorului 🐺 în Moieciu de Sus, aproape de Brașov !

Leave a Reply

Your email address will not be published.