cazare-pensiune-conacul-vanatorului-moieciu-de-sus-1

Cazare la conac ­čĄę, pensiunea Conacul V├ón─âtorului ­čÉ║ ├«n Moieciu de Sus, aproape de Bra╚Öov !

Conace Pensiuni

Conacul V├ón─âtorului este situat ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, la doar 7 km de Castelul Bran. Acesta pune la dispozi┼úie camere spa╚Ťioase, prev─âzute cu balcon. Restaurantul ├«n stil rustic are pere╚Ťi decora╚Ťi cu bl─ânuri de urs ┼či serve╚Öte carne de v├ónat preparat─â tradi╚Ťional.Camerele de la Conacul Vânătorului oferă acces WiFi gratuit și sunt amenajate cu mobilier de epocă vopsit manual. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și au baie privată modernă, prevăzută cu cadă.

Conacul V├ón─âtorului are recep╚Ťie cu program nonstop, unde se pot aranja servicii de transfer, precum ╚Öi ├«nchirieri de biciclete ╚Öi autoturisme. La cerere ╚Öi la un cost suplimentar, gazda poate organiza excursii la obiective turistice ╚Öi ie╚Öiri la v├ón─âtoare.Conacul V├ón─âtorului este situat la 30 km de ora┼čul Bra┼čov ┼či ofer─â parcare gratuit─â. La mai pu╚Ťin de 200 de metri de proprietate se afl─â o piscin─â public─â, un teren de tenis ╚Öi unul de fotbal, precum ╚Öi diverse restaurante.

Vezi video imprejurimi

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *