cazare-rasnov-cabana-izolata-casa-boema-1

Cazare la o cabana izolata in zona Rasnov, Casuta Boema

Cabane Inedite

Situată în Râșnov, la doar 9 km de Dino Parc, Casuta Boema oferă cazare cu lounge comun, bucătărie comună și grădină. Proprietatea se află la 8 km de Cetatea Râșnov și oferă WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Casa de vacanță are 2 dormitoare, bucătărie cu frigider și mașină de spălat vase, precum și 2 băi cu duș, uscător de păr și mașină de spălat rufe.

Casa de vacanță oferă o terasă la soare. Ospeții au la dispoziție facilități de grătar la proprietate și pot merge la schi în imediata apropierea proprietății Casuta Boema.

Peștera Valea Cetății se află la 10 km de proprietate.

Recenzie Booking: „Casuta e asezata intr-o zona foarte linistita si pitoreasca. Are toate facilitatile necesare unei sederi placute. Sigur ne mai intoarcem . Este foarte aproape de Cheile Rasnoavei si de Ferma de echitatie Diana care l-au fermecat pe baietelul meu. De asemenea mi-a placut ca am avut caldura chiar daca e mijlocul lui iunie.”

Recenzie Google: Superba vila, vederea incantatoare ,totul gandit cu foarte multa grija si respect pentru oaspete.
Multumim din suflet a fost minunat.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare la o cabana izolata in zona Rasnov, Casuta Boema

  1. Facebook comment: “Este superba casuta! Am fost cazati acolo in octombrie, anul acesta. Pot spune ca ne-am incarcat bateriile. Casa are toate dotarile necesare. Nu trebuie sa-ti iei decat mancare. Locatia este de vis!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *