complex-harmonie-casuta-cu-fluturi-2

Iesire romantica la o casuta in copac din Predeal – Complex Harmonie

Cabane Inedite

Predeal este o destinație populară pentru un weekend romantic în România, fiind situat în inima Munților Carpați, la doar o oră și jumătate de mers cu mașina de București. În timpul iernii, Predeal este o destinație preferată pentru sporturile de iarnă, cum ar fi schiul, snowboarding-ul și patinajul pe gheață, iar în timpul verii, este o destinație ideală pentru drumeții montane, ciclism și alte activități în aer liber.

Cazare recomandata in Predeal, Harmonie

HARMONIE – Libertatea si spiritul naturii.

HARMONIE – este o exceptie din cotidian, este o mica lume pe cont propriu, concentrandu-se pe natura, simplitate si bunastare, care isi schimba culoarea odata cu anotimpurile. Reintorcerea omului in si catre natura .

Casuta cu FluturiHarmonie – este un Complex compus din Vile si Case in copac, cu o exceptionala panorama catre M-tii Bucegi, M-tii Piatra Craiului si Paraul Rece, intr-un cadru linistit, langa padure.

Harmonie este o destinatie de vis, iar Casele in copac si Observatorul fac ca visul unui copil sa devina realitate, sa poata fi trait ca adult .

Casuta cu Fluturi

Harmonie se adreseaza atat familiilor, cat si cuplurilor ce doresc intimitate, romantism, simplitate, liniste si multa natura.

Constructii ecologice in ARMONIE CU NATURA din lemn cald si piatra naturala te inconjoara la orice pas.

Complexul este compus din 5 vile ecologice din bustean, 3 Case in Copac si Observator, avand fiecare un design unic, cu un spatiu aerisit atat in interior, cat si in exterior, beneficiind de tot confortul, foarte intime, romantice, facandu-te sa te simti cu adevarat in natura.

Casuta Piramidala


Vilele impresioneaza prin imbinarea stilurilor clasic, modern, rustic, lasand o impresie de neuitat atat prin amplasamentul intr-un cadru de vis, cat si prin designul inspirat de natura, foarte simplu.

Casuta in Copac
Casuta in Copac

INCHIRIERE IN REGIM IMOBILIAR DE SCURTA SI LUNGA DURATA

HARMONIE – Libertatea si spiritul naturii

Video Complex Harmonie, Predeal

O plimbare prin centrul orașului Predeal este o opțiune minunată pentru o seară romantică, cu o mulțime de cafenele și restaurante primitoare care oferă preparate delicioase și băuturi răcoritoare. În plus, există și magazine de suveniruri și galerii de artă care adaugă un plus de farmec la această destinație.

În concluzie, Predeal este o destinație romantică ideală pentru un weekend cu iubitul/iubita, oferind un cadru natural frumos și o gamă largă de activități, împreună cu opțiuni de cazare și de divertisment care vor crea o experiență de neuitat.Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *