vila-tagoo-vama-veche-1

#vilatagoo ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ด #vamaveche ๐ŸŒž ๐ŸŒŠ

Pensiuni

Situata intre 2 puncte extrem de cunoscute iubitorilor de Vama Veche, Expirat si Amphora, pe strada Albatros nr 16, vila Tagoo aduce o noua abordare pe piata hoteliera din Romania, conceptul de adults only.Acesta se adreseaza clientilor, cu varsta minima de 17 ani, care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de vacanta in cuplu sau alaturi de prieteni.Punem la dispozitie 9 camere (7 duble standard si 2 tip bungalow), 6 locuri de parcare si micul dejun inclus in pretul camerei.Fie ca alegi sa faci o baie in piscina sau sa te ralaxezi pe marginea ei, iti garantam o ambianta linistita si servicii de exceptie.

O alta noutate e ca bookingul camerelor, sau a intregii vile, se face direct pe pagina de Facebook, timpul fiind astfel de partea clientilor.Recenzie Google: Una dintre cele mai frumoase, elegante si linistite locuri din Vama Veche. Mi-a placut casa construita in stil grecesc, amintind de locatiile din insulele Eladei. O vacanta reusita!

Recenzie Google: Tagoo is an experience not just an accomodation. It feels like home. The atmosphere is very cosy, welcoming and spotelessly clean. The breakfast is amazing. Andrei’s care for arranging and serving is like a ritual. You may sit in the courtyard and enjoy the music while swimming or you may go to Yuva beach where we were offered sunbeds. Yuva’s atmosphere is very chill, good music and if you are a Gin lover there is quite a variety.
We loved our stay at Tagoo and for sure we will return.
Andreea

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “#vilatagoo ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ด #vamaveche ๐ŸŒž ๐ŸŒŠ

Leave a Reply

Your email address will not be published.