cazare-castel-daniel-1

Weekend romantic la Castel Daniel ❤️

Complex Turistic Hotel

Castle Hotel Daniel este situat în localitatea Tălișoara, la 50 km de Brașov. Oferă un restaurant, camere elegante și WiFi gratuit.

Fiecare cameră este spațioasă și are un decor în stil medieval. Toate au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Băile proprii sunt dotate cu cadă elegantă și papuci.

Castle Hotel Daniel oferă o grădină mare cu terasă și facilități de grătar. Puteți savura o băutură în barul hotelului, iar copiii se pot distra în sala de jocuri sau pe terenul de joacă. Proprietatea are parcare privată gratuită.Recenzii Booking

“Mâncarea a fost delicioasa, atent preparata Camerele spuneau o poveste despre vechi și nou, despre rafinament și eleganta Personalul amabil Centrul spa superb, accesul se făcea pe baza de programare fapt ce făcea ca locul sa nu fie aglomerat”

“Staff-ul primitor si ospitalier, conditiile din camere, curatenia, faptul ca pastreaza notele de autenticitate. O locatie excelenta, o oaza de liniste si relaxare. Spa-ul si mancarea execelenta sunt alte plusuri. Cu siguranta ne vom intoarce.”

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *