cazare-casa-pe-lac-colibita-1

🌅 Cazare pe malul lacului ⛵ la o 🏡 casă tradiţională cu ponton 🎣 de la 150 €, Colibiţa !

Cabane Inedite Case Traditionale

Traditional fisherman house, lakefront w/pontoon din Colibiţa are un bar, o grădină şi o zonă de plajă privată. Proprietatea este situată la 44 km de Bistriţa, iar oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi şi de parcare privată.Casa de vacanță are 3 dormitoare separate, living, bucătărie complet utilată și 1 baie.

Această casă de vacanță oferă facilități de grătar. Oaspeţii care doresc să descopere zona pot practica diferite activități în împrejurimi, inclusiv drumeții, pescuit și canotaj. Într-un singur cuvânt SUPERB. Locația este pt. cei ce nu doresc alți vecini în jurul lor cu excepția naturii. Casa este dotată cu absolut orice ai nevoie, de la aparat de cafea cu boabe incluse până la barcă și caiac, ce deservesc turiștilor, inclus în prețul de cazare, mai pot enumera:joculețe incluse gen: table, remi, cărți,etc.Dozator de apă plată, grătar, lemne pt. grătar, șezlonguri,oricum mai multe decât în poze.Detalii de care puține pensiuni țin cont. “

Prezentare lac Colibita

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “🌅 Cazare pe malul lacului ⛵ la o 🏡 casă tradiţională cu ponton 🎣 de la 150 €, Colibiţa !

Leave a Reply

Your email address will not be published.