cabana-izolata-lacramioara-sambata-langa-brasov-1

🏡 Cabană izolată în Sâmbăta de Sus 🌻, langă Brașov 🏔️

Cabane Inedite Case Vacanta

Oferind WiFi gratuit și vedere la munte, Cabana Lăcrimioara este o casă de vacanță situată în Viștișoara. Proprietatea este la 78 km de Bran și oferă vedere la râu. Parcarea privată este gratuită.Unitatea are bucătărie cu frigider și plită, precum și baie privată. Această casă de vacanță asigură lenjerie de pat și prosoape. Facilităţile oferite de Cabana Lăcrimioara includ un grătar.“O locatie superba, cu o cabana inconjurata de copaci/padure, un parau ce se aude cum curge. Ne-am simtit minunat, un loc intim unde te poti retrage si relaxa impreuna cu familia, departe de aglomeratie. E o cabana simpla/ modesta care e dotata cu tot ce e necesar pentru o sedere de cateva zile. Cu siguranta vom reveni 🤗 (pana atunci invat mai bine cum sa aprind focul:)))”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.