casa-maria-cabana-izolata-cluj-3

🏡 Casa Maria: Fall in love with 🌲🌲🌲 Transylvania 😍🤐

Cabane Inedite

Gustă simplitatea, claritatea și regăsirea

Casa Maria este construită pentru a vă face să vă simțiți imediat, ca acasă. Mirosul lemnului și decorarea confortabilă asigură o atmosferă caldă. Mobilierul principal   este realizat manual în stil austro-ungar de strămoșii proprietarului de peste 100 de ani în urmă, dar recent complet renovat și pictat. În toată casa sunt ferestre mari, un fel de tablouri vii, care garantează multă lumină și te fac să te simți parte a naturii verzi din jurul tău.În camera de zi spațioasă, decorată cu gust, puteți găsi ferestre franțuzești care duc către un pridvor orientat spre sud, precum și o sobă de teracota, realizată manual și o masă din lemn. O canapea extensibilă nouă (2,04 x 1,40 m) completează camera de zi.  

Printr-o scară din lemn flexibilă și solidă se oferă accesul la o mansardă spațioasă (un mezanin), cu un pat confortabil Swiss-Flex (2,10 x 1,80m) de dimensiuni regale. Când cerul este senin, veți avea o priveliște frumoasă spre cerul înstelat.Trecând prin camera de zi, puteți găsi o bucătărie confortabilă, creată de Monica Dumitrescu din Alba Iulia, sora proprietarului, dotată cu toate facilitățile esențiale.

Vezi video cu cabana <3

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *