cazare-pe-malul-lacului-murighiol-delta-dunarii-1

Cazare pe malul lacului 🎣🚤 Murighiol in Delta Dunarii, resort Peninsula

Pensiuni

Situat în localitatea Murighiol, chiar pe malul lacului, Complexul Peninsula oferă o piscină în aer liber și un restaurant. În toate zonele proprietății este disponibil WiFi gratuit.Camerele includ aer condiționat, un TV cu ecran plat, o zonă de relaxare, un frigider și o baie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Acestea beneficiază de vedere la lac. Suita oferă de asemenea o cadă spa și un balcon.

Peninsula Resort pune la dispoziția oaspeților un bar, o grădină și locuri de parcare private gratuite. În zona înconjurătoare se poate pescui.Recenzie Booking: A treia oara la Peninsula, si nu ultima. Asteptam cu drag sa revenim in 2020. Personalul este grozav. Locatia si piscina sunt de vis. Apartamentul, imens;(data viitoare o sa aducem masa de biliard, avem destul loc pentru a juca). Mancarea este grozava. Copiii s-au distrat si in acelasi timp noi ne-am simtit bine. Excelent, nu pot sa spun altceva.

Singura problema pe care am intalnit-o a fost timpul de servire si slaba organizare in bucatarie. De cele mai multe ori, o parte din ce comandam era adus cu mult inainte de restul. De multe ori pana sa imi vina mancarea, sotia mea deja termina ceea ce comandase. Sper ca se intelege ce vreau sa spun

Recenzie Google: Nu am dat maximul de stele pentru ca doamna de la curatenia ne-a luat din greseala prosopul nostru adus de acasa. Era pe calorifer. Eu stiu ca tot ce este pe jos se ia de catre menajere… Nu plang dupa prosop, m-a deranjat neatentia doamnei de la menaj. Domnul ospatar Stefan foarte amabil, in schimb ceilalti…. cam fara chef si aroganti, in special o domnisoara(nu ii stiu numele). Sistemul usilor nu este chiar fericit, face un pic de zgomot, chiar multicel- as spune. Mancarea este foarte buna, gustoasa si proaspata.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

3 thoughts on “Cazare pe malul lacului 🎣🚤 Murighiol in Delta Dunarii, resort Peninsula

  1. In realitate nu prea arata asa,iar hotelule oribil,parca e un sanatoriu din vremea comunistilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.