cazare-cabana-in-satul-pestera-judetul-brasov-1

⛰️ Cabană izolată cu șemineu pentru 6 persoane în satul Peștera 🌄, județul Brașov !

Cabane Inedite

Chalet Ro este o casă de vacanță de sine stătătoare, cu o curte mare și facilități de grătar, situată în satul Peștera, Moieciu de Jos, județul Brașov, la o altitudine de aproximativ 1200 de metri. Parcarea privată este gratuită.Casa de vacanță cuprinde o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie complet utilată, cu cuptor cu microunde. De asemenea, există un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și un CD player. Printre alte facilități, Chalet Ro include și o terasă.

Oaspeții pot lua micul dejun, prânzul sau cina la un restaurant din apropiere.

Chalet Ro se găsește la 35 km de Brașov și la 33 km de Poiana Brașov. În zonă se pot practica diverse activități, precum echitație, ciclism și drumeții.“Totul la superlativ despre Chalet Ro! Peisajul este divin, îți încarcă bateriile! Condițiile de cazare foarte bune, casa este dotată cu tot ce trebuie! Suficient spațiu! Un plus este faptul ca are 2 bai! Sigur vom reveni aici! ⛰️🌞🌄

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *