cazare-sura-din-joseni-porumbacu-de-sus-6

Experienta inedita la o sura din Joseni 🤩 Porumbacu de Sus, Sibiu

Case Traditionale

Porumbacu de Sus este un sat pitoresc din inima Munților Făgăraș, cunoscut pentru arhitectura sa tradițională și pentru faptul că este o bază de plecare populară pentru turiștii care doresc să exploreze zona montană înconjurătoare.

Printre cele mai populare obiective turistice din apropierea satului se numără Castelul de Lut Valea Zânelor, o construcție neobișnuită din lut, care găzduiește o serie de evenimente culturale și expoziții, precum și Muzeul Povestea Calendarului, o colecție impresionantă de calendare tradiționale și obiecte folosite în timpul sărbătorilor populare.

Cazare recomandata in Porumbacu de Sus, Sura din Joseni

Șura din Joseni se află în Porumbacu de Sus și oferă lounge comun, grădină și facilități de grătar. Această proprietate este la 28 km de Sâmbăta de Sus, iar oaspeții beneficiază de parcare privată și de acces gratuit la internet WiFi. Casa de vacanță include 3 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie cu frigider și cuptor, mașină de spălat și 3 băi cu duș.

Personalul de la recepția cu program non-stop cunoaște limbile română și engleză. Această casă de vacanță are un loc de joacă pentru copii. Oaspeții de la Șura din Joseni se pot bucura de biliard la proprietate sau de ciclism în împrejurimi.

Oferte cazare acum in Porumbacu de Sus

Booking.com

Recenzie Booking: O experienta altfel, cu tematica si design de exceptie. Relaxare totala… Experienta diferita de cazarile uzuale tip pensiune. O proprietate spatioasa care se inchiriaza doar integral, cu zone comune mari, atat in interior cat si in exterior, pentru petrecut timp de calitate cu cei apropiati. Ca tematica, este o intoarcere in timp pentru cei care au copilarit in anii ’80 – ’90, cu foarte mare atentie la design, la detaliile obiectelor si decoratiunilor. Sura este superba, cu cinematograf in toata regula si cu spatii de relaxare dragute. Toate facilitatile de care ai putea avea nevoie pentru a te distra pregatind masa (bucatarie, gratar, cuptor cu lemne). Localizarea este o experienta rurala de munte, cu o atmosfera foarte linistita, interesant de incercat. Gazda este mereu binevoitoare si de mare ajutor in orice privinta.

Oferte cazare acum in Porumbacu de Sus

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Experienta inedita la o sura din Joseni 🤩 Porumbacu de Sus, Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *