cazare-clisura-dunarii-eselnita-0

Villa Daphna în Clisura Dunării – Eșelnița 🥰

Pensiuni

Villa Daphna se află în localitatea Eșelnița, oferind acces direct și privat la Dunăre. Unitatea de cazare are o piscină privată şi vedere la fluviu.Vila are aer condiţionat şi este formată din 4 suite luxoase cu un dormitor spațios, un dressing şi o baie proprie. Toate oferă acces direct la piscină și la grădină. Aveţi la dispoziţie o zonă de relaxare, o cameră de zi și o bucătărie complet utilată, cu mașină de spălat vase.“Pozitia excelenta, toate camerele sunt spatioase si cu panorama asupra Dunarii, bucataria complet utilata”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *